iLove2Date
Safety tips | iLove2Date

Legale informatie


Veilig daten:

Bij iLove2Date geven we heel veel om onze leden en uw veiligheid is onze prioriteit. Om veilig te blijven, zowel online als offline, zijn er enkele stappen die u moet nemen als het gaat om dating. Gebruik deze tips en gezond verstand om een veilige en aangename datingervaring te hebben.

Lees onderstaande veiligheidstips voor daten, maar vergeet niet dat u altijd de beste beoordelaar bent van uw eigen veiligheid. Deze richtlijnen zijn niet bedoeld als vervanging voor uw eigen oordeel.

Uw online datingprofiel maken:

Geef nooit persoonlijke informatie, zoals: uw sofi-nummer, telefoonnummer, creditcardnummer of bankinformatie, uw werk- of thuisadres, of zelfs uw Social Media-contactgegevens aan mensen die u niet kent of niet persoonlijk hebt ontmoet .

Bescherm je profiel:

Deel uw wachtwoord nooit met iemand. En als u zich op een openbare of gedeelde computer bevindt, wees dan erg voorzichtig. Zorg er vooral voor op openbare plaatsen voor dat niemand uw wachtwoord of andere persoonlijke informatie ziet of opneemt. Zorg ervoor dat u aan het einde van uw sessie uitlogt wanneer u een openbare of gedeelde computer gebruikt.

Opmerking: iLove2Date zal u nooit om uw wachtwoord vragen. Dergelijke communicatie moet onmiddellijk worden gemeld.

Financiele bescherming:

Zelfs als de persoon beweert in een noodgeval te zijn, stuur dan nooit geld naar iemand die je net online hebt ontmoet of die je niet persoonlijk hebt ontmoet. Als iemand die je op iLove2Date ontmoet je om geld vraagt, stop dan alle communicatie en meld hem / haar onmiddellijk. Voor meer informatie, klik hier: link voor advies van de Amerikaanse Federal Trade Commission om online romantiek oplichting te voorkomen.

Neem de tijd en wees Web Verstandig

Soms, wanneer je net iemand ontmoet, word je te opgewonden en raken je emoties uit de hand. Neem de tijd om de persoon beter te leren kennen voordat u uw volledige identiteit en / of contactgegevens bekendmaakt.

Blokkeer en rapporteer ook verdachte gebruikers. U kunt vanuit elke profielpagina, gesprekken of berichtenvenster anoniem zorgen over verdachte gebruikers blokkeren en melden. Houd gesprekken op het platform totdat je je op je gemak voelt. Mensen met de verkeerde bedoelingen zullen proberen het gesprek te verplaatsen naar tekst, persoonlijke e-mail of telefoongesprekken.

Meld bovendien iedereen die onze Algemene voorwaarden schendt hier. Voorbeelden van overtredingen zijn onder meer:

  • u om geld of donaties vragen
  • minderjarigen die de gemeenschap gebruiken
  • leden die aanstootgevende of aanstootgevende berichten of e-mails verzenden
  • leden die zich ongepast gedragen tijdens of na een persoonlijke ontmoeting
  • frauduleuze registratie of profielen
  • spam of verzoek, zoals uitnodigingen om 1-900-nummers te bellen of pogingen om producten of diensten te verkopen.

Wanneer je elkaar persoonlijk ontmoet:

Eerste persoonlijke ontmoetingen zijn spannend, maar neem altijd voorzorgsmaatregelen en volg deze richtlijnen om u te helpen veilig te blijven.

Ontmoet en blijf altijd op een openbare plaats

Zorg ervoor dat u elkaar overdag ontmoet op een openbare plaats. - nooit op een privé- of externe locatie en nooit bij u thuis of in uw appartement. Als uw datum u onder druk zet, beëindig de datum en vertrek onmiddellijk.

Vertel uw vrienden en familieleden van uw plannen

Breng een vriend of familielid op de hoogte van uw plannen en waar u gaat afspreken. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is opgeladen en altijd bij u heeft. En laat een vriend tijdens de datum een kort telefoongesprek voeren.

Houd je drankje in de gaten

Het maakt niet uit wat u drinkt, of het nu wodka of water is, laat uw drankje niet onbeheerd achter. Het is heel gewoon dat mensen iets in je drankje doen om misbruik van je te maken. Houd je drankje dus altijd in de gaten.

De beste online dating site © 2020 iLove2Date